Markedsføring

Har du brug for en annonce i avisen? Bedre eksponering af din forretning? Eller online synlighed? Så er du kommet det rette sted. Hos Mediehusene Midtjylland hjælper vi både private personer og virksomheder med annoncering og markedsføring i forskellige medier, så du når ud til din målgruppe.

Uanset hvilken type medie eller kombination af medier du foretrækker, kan vi hjælpe dig. Vi arbejder med hele mediepaletten, og kan derfor sammensætte den bedst mulige løsning for dig. Vi vejleder dig igennem hele forløbet, så du er sikret det bedst mulige resultat af din markedsføringsindsats.

Hvilken en markedsføring er den rigtige?

Inden du beslutter dig for, hvilket medie du vil anvende til din markedsføring eller annoncering, så er det vigtigt at overveje hvem vil du i kontakt med? I hvilket geografisk område? Med hvilket budskab?

Mediehusene Midtjylland sidder klar til at rådgive dig om alt fra formidling af budskabet til hvordan du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

Hvilken markedsføringskanal skal jeg vælge?

Vi arbejder vi med et bredt udvalg af både offline og online platforme og medier, som du kan se eksempler på herunder:

  • Tryksager: Brochurer, magasiner, kataloger og flyers

  • Annoncer: Aviser, fagblade, dagblade og radio

  • Online markedsføring: Hjemmeside, søgemaskineoptimering, Google Ads, nyhedsbreve og displayannoncering

  • Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn

Har du lyst til at vide mere om vores markedsføringskanaler eller brug for hjælp til din markedsføring, så kontakt os i dag på 96 26 37 00 eller besøg vores markedsføringsplatform advicer.dk .