Hvad er annoncørbetalt indhold?

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der bliver til i samarbejde mellem Dit Fjends’ annonceafdeling og en annoncør.

Annoncørbetalt indhold består af indhold som eksempelvis artikler, der produceres i et samarbejde mellem Dit Fjends’ annonceafdeling og en annoncør. Tekster, der skrives i denne sammenhæng, udarbejdes af Dit Fjends’ annonceafdeling, herunder samarbejdspartnere og freelancere.

Som annoncør har man ikke indflydelse på Dit Fjends’ redaktionelle indhold, ligesom Dit Fjends’ uafhængige redaktionelle medarbejdere ikke involveres i hverken udviklingen eller produktionen af annoncørbetalt indhold.

Artikler eller lignende indhold, der er markeret med ”annoncørbetalt indhold”, vil potentielt være under indflydelse af den pågældende annoncør. Dit Fjends’ annonceafdeling står for at skrive tekst, udvælge billeder og andet indhold. Dit Fjends’ forbeholder sig retten til at afgøre omfanget af annoncørens påvirkning af kilder, tekst, billeder og andet indhold. Under ingen omstændigheder betales en kilde for at deltage i annoncørbetalt indhold.

Annoncørbetalt indhold holdes op imod den samme høje standard, som avisens redaktionelle indhold. Derudover lever annoncørbetalt indhold på siden op til Dit Fjends’ presseetik/betingelser. Du kan læse mere om Dit Fjends’ (leveret af Skive Folkeblad) presseetik her.

Alt annoncørbetalt indhold vil være tydeligt markeret med ”Annoncørbetalt indhold”, og annoncørens logo vil være fremtrædende. På den mådes sikres det, at der ikke vil være nogen tvivl om, hvorvidt en artikel er betalt eller ej.