Arkivfoto: Natalia Merzlyakova

Slutspurten er sat ind: Kom med et bud

Tiden rinder ud for Dam Onlines auktion til fordel for Stoholm Håndbold, der slutter i aften

STOHOLM Hvis du vil nå at have et bud ind på den auktion, som Dam Online Auktioner i Stoholm de seneste uger har haft kørende for Stoholm IF Håndbold, så er det snart om at komme til tasterne.

I aften, onsdag den 12. april, klokken 20 er nemlig deadline for de mange gode sager, der inkluderer alt fra kaffemaskiner og skruemaskiner til alverdens billetter til både sport og kultur.

Indtil videre står kampen om det højeste bud mellem Stoholm Slagter og deres »Spis hvad du kan« for 50 personer inklusiv pølsevogn, en reklamekampagne på Radio Viborg, en dags murerarbejde fra Kurt Sørensen I/S i Højslev, en dags elektrikerarbejde fra BE-installation i Viborg og et års abonnement på Skive Folkeblad.

Ellers er både stort og småt blandet sammen, så der gemmer sig noget for enhver smag bag de i alt 117 katalognumre.

Dam Auktioner holder som bekendt til på Skalmstrupvej i Stoholm, og det er efterhånden blevet en tradition, at huset kvit og frit stiller sin auktionsplatform til rådighed for den lokale håndboldklub, der dermed hæver hele det indkomne beløb på auktionen til støtte for klubbens arbejde med både børne-, ungdoms- og seniorhåndbolden.

Man kan følge auktionen og komme med sit bud her.