Foto: Jacob Mackenhauer

Livlig opvarmning til sæsonen: Målene rasler ind hos Sparkær

De rødstribede har en målscore på 7-9 efter to træningskampe

FODBOLD For anden kamp i træk blev der scoret otte mål en træningskamp med Sparkærs serie 3 involveret.

Tirsdag blev det 4-4 mod Løgstrup, men lørdag eftermiddag på kunstgræsbanen på Liseborg lød cifrene på 3-5 i kampen mod Hersom/Bjerregrav.

Altså er der scoret syv mål i den rigtige ende og ni i den forkerte set med Sparkær-briller i to kampe.

Og hvad kan man så uddrage af det? Jo, der er mange ting, der fungerer fremad på banen, men det halter alvorligt i den anden ende. Dagens kamp var sådan set en jævnbyrdig affære, hvor Sparkær havde deres del af spillet og ikke mindst chancer.

HBI kom foran 2-0, men Daniel Brøns fik reduceret til 2-1 kort før pausen efter et flot angreb.

Og så tog Sparkær styringen i det første kvarter af 2. halvleg, havde flere gode chancer inden Mikkel Mackenhauer scorede efter et hjørnespark fra Kasper Henriksen, der forinden havde været meget tæt på to gange.

Men så slog HBI en kontra, hvor deres højre kant løb fra tre Sparkær-spillere, uden at nogen forhindrede ham i løbet.

Det blev også 4-2, inden Martin Jespersen reducerede, igen på et indlæg fra Kasper Henriksen. Sparkær prøvede at komme tilbage, men det endte med endnu en scoring fra Hersom/Bjerregrav.

HBI’s første mål var et indlæg, som vinden bragte over i modsatte målhjørne uden chance for Jakob Bødker i målet. HBI’s mål til 2-0 og 3-2 burde med lidt kynisme være undgået, hvis spillerne havde lyttet til træner Per Sørensens ord i pausen om hellere at lave et frispark midt på banen end lade modstanderne komme afsted i en kontra.

Sparkær spillede lige op mod serie 2 holdet, skabte de chancer, man kan forvente og scorede tre mål på en dag uden topscorer Kasper Møller. Det er godkendt, men det er fem mål i den anden ende ikke.

Det må være et fokuspunkt at få lukket af bagude i de næste tre træningskampe. Lørdag mod endnu et serie 2 hold fra Feldborg/Haderup.