Det foregik efter alle kunstens regler og med bind for øjnene, da Christina Mader Kjær, medierådgiver på Fjends Folkeblad, greb dybt i sækken med besvarelser for at finde de i alt 27 vindere i Stoholm Handelsstandsforenings julekonkurrence. Foto: Henrik Bagge

Tillykke til Ann (og alle de andre)

Hovedpræmien gik til Ann Bay Andersen, Stoholm, da handelsstandens julekonkurrence med forsinkelse fandt sin afgørelse

STOHOLM Egentlig skulle afgørelsen være faldet lige før jul, da Stoholm Handelsstandsforening afholdt sin traditionelle julekonkurrence med fine præmier fra foreningens medlemmer til læserne af Fjends Folkeblad.

Men pludselige coronakarantæner obstruerede planen om at kunne trække og offentliggøre vinderne før helligdagene, så derfor nåede vi hen på den anden side af nytår, inden spændingen kunne udløses.

Det var medierådgiver på Fjends Folkeblad, Christina Mader Kjær, der legede lykkens pamjulefis, da hun trak de i alt 27 vindere op ad sækken med den korrekte besvarelse på konkurrencen: »Glædelig jul i Stoholm«.

Idet handelsstanden håber, at alle vinderne får noget, de kan bruge, er der nok særlig jubel at finde i hjemmet hos Ann Bay Andersen, Stoholm, der blev vinderen af konkurrencens hovedpræmie på 2000 kroner til Stoholm Handelsstandsforening.

Den bliver udbetalt i form af fire Stoholm Mønter på hver 500 kroner, så Ann ikke behøver at solde det hele op på ét sted.

På handelsstandens vegne ønsker vi tillykke til alle vinderne, der kan ses i en annonce på side 6 i denne uges avis.