En kunde hos Spar i Stoholm har skrabet sig til en gevinst på 7000 kroner skattefrit hver måned de næste syv år, og det løber samlet op i 588.000 kroner. Pressefoto: Danske Spil

Vindertype: Heldig fjandbo skrabte sig til godt en halv million kroner

En kunde hos Spar Stoholm kan nu se frem til 7000 skattefrie kroner ekstra hver måned indtil 2030

STOHOLM En heldig fjandbo har fået den bedst tænkelige start på året.

Danske Spil kan nemlig afsløre, at et Mega Quick skrabelod købt hos Spar købmanden i Stoholm har udløst en drypvis præmie, der ikke desto mindre samlet løber op i mere end en halv million kroner.

Indehaveren af vinderloddet vil nemlig hver måned i de næste syv år få udbetalt 7000 kroner skattefrit, og med 84 gyldne måneder i vente, vil den samlede præmie i starten af 2030 have lydt på 588.000 kroner.

Hos Spar i Stoholm glæder det købmand Daniel Hovgaard Nielsen, at en af hans kunder nu kan forsøde tilværelsen lidt ekstra over de næste mange år, selv om han ikke ved, hvem den heldige er.

- Smågevinster afregner vi selv, men når det drejer sig om så store gevinster, er det et mellemværende mellem Danske Spil og vinderen. Så jeg kender ikke identiteten på vinderen, men jeg håber da, at nogle af pengene vil blive brugt her hos os, griner Daniel Hovgaard Nielsen, der blev ringet op af Danske Spil mandag.

Der er to gange tidligere fundet en lottomillionær i Spar Stoholm og også en vinder af 100.000 kroner, men det er den første store gevinst i de snart to år, Daniel Hovgaard Nielsen har været købmand i byen.

Mega Quick skrabeloddet kendes i øvrigt også som »7-9-13-loddet«, da det enten udløser 7000 kroner hver måned i syv år, 9000 kroner hver måned i ni år eller 13.000 kroner hver måned i 13 år.