Arkivfoto

Hovedsponsoraftale: Kalkmineløbet forlænger med Vestjysk Bank

En ny to-årig aftale er underskrevet

ØSTFJENDS En god, gedigen aftale, som, begge parter føler, de får noget ud af.

Således betegner parterne bag den hovedsponsoraftale, som Kalkmineløbet og Vestjysk Bank til dette års løb havde 10 års jubilæum med.

Derfor ser de heller ingen grund til indstille samarbejdet. Parterne har således netop indgået en ny to-årig aftale, der betyder at Vestjysk Bank også er hovedsponsor for Kalkmineløbet i 2023 og 2024.

- Vi er rigtig tilfredse med et nyt to-årigt samarbejde omkring Kalkmineløbet. Det passer godt ind i vores sponsorstrategi, hvor vi primært ønsker at give vores bidrag til, at lokalområdet udvikler sig aktivt og attraktivt. Udover det, så er den lokale opbakning imponerende med over 250 frivillige hjælpere, og startnumrene bliver revet væk. Sidst, men ikke mindst, så er der tale om et aktivt partnerskab, hvor der er gensidig forståelse for samarbejdet, siger Søren Ramsdal Jensen fra Vestjysk Bank i Viborg.

Også i Kalkmineløbets sponsorudvalg er der stor tilfredshed med aftalen.

- Vi har igennem en længere årrække oparbejdet et rigtig godt og konstruktivt sponsorsamarbejde med Vestjysk Bank, som begge parter har haft et ønske om at forlænge. Så vi i Kalkmineløbet er supertilfredse og taknemmelige for at lande en ny to-årig hovedsponsoraftale med Vestjysk Bank, siger Kenneth Davidsen.