Prinsens Musikkorps vender onsdag den 21. september 2022 tilbage til Fjends for at afvikle den traditionelle høstkoncert i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Pressefoto

Høstkoncert i Stoholm: Prinsens Musikkorps vender tilbage

Sandra Elsfort er gæstesolist, når Stoholm Fritids- og Kulturcenter igen lægger lokaler til en forrygende efterårskoncert

STOHOLM Onsdag den 21. september klokken 19 inviterer Lions Fjends igen folket til høstkoncert med Prinsens Musikkorps i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, der er medarrangør sammen med Stoholm Menighedsråd.

Gæstesolist er denne gang mezzosopran Sandra Elsfort, der også kan skrive skuespiller, danser og sangskriver på cv´et.

Hun har medvirket i musicals som »My fair lady«, »Chess« og »De tre musketerer«, og til næste sommer skal hun medvirke i en opsætning af musicalen »Mød mig på Cassiopeia« på Gjorslev Slot på Stevns.

Koncerten former sig som to sæt á tre kvarter med en indlagt kaffepause, hvor man kan glæde sig til høsttalen ved sognepræst Isak Krab Koed.

Han er nyindtrådt ved Sankt Markus Kirke i Aarhus efter at have virket som sognepræst ved Vesterkær Kirke i Aalborg gennem tre år og før det ved Mellerup Valgmenighed i Randers.

Men her på egnen er Viborg-drengen også kendt som søn af tidligere præst i Sparkær, Kirsten Krab Koed, der i dag virker i Hersom, Klejtrup og Vester Bjerregrav Sogne.

En fejende flot koncert inklusiv høsttale, kaffe og kage får man formedelst tresindstyve kroner, som betales ved indgangen.

Centerleder Claus Navntoft-Pedersen oplyser, at der med tilmelding bliver mulighed for fællesspisning fra klokken 17.30.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre musikkorps - de øvrige er Den Kongelige Livgardes Musikkorps i København og Slesvigske Musikkorps i Haderslev.

Mens Sandra Elsfort må tage turen fra København og Isak Krab Koed fra Aarhus, skal Prinsens Musikkorps ikke rejse langt for at give koncert i Stoholm, for musikerne mødes til daglig i øvefaciliteterne i Musikhuset på Skive Kaserne.