Aministrativ medarbejder Dorthe Møller Neumann ses her ved indgangen til det vandrehjem, der nu hedder Danhostel Stoholm og administreres af Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Privatfoto

Nemmere booking og større synlighed: Lokalt vandrehjem kobler sig på Danhostel

Vandrehjemmet i Stoholm har indgået et samarbejde med det kendte bookingsite

ERHVERV Stoholm Fritids- og Kulturcenter har indgået et nyt samarbejde med Danhostel omkring det nærliggende vandrehjem, som centret også administrerer, og det giver en række fordele.

- Det kommer til at give os en meget større synlighed. Vi har selvfølgelig også vores eget bookingsystem, som man kan leje sit værelse igennem, men ved søgning på nettet er Booking.com og Danhostel de store spillere. Så ved at være med i en kæde som Danhostel, kommer vores rating til at ligge meget højere, hvis man nu går ind og søger på for eksempel naturoplevelser eller forlystelser. Og dermed kommer vi også til at stå klarere i folks bevidsthed. Så det er på grund af synlighed, at vi er gået ind i det, siger Sus Møller, der er udviklings- og oplevelseschef i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Vandrehjemmet, der altså nu går under navnet Danhostel Stoholm, har med 144 sengepladser fordelt på 36 værelser god plads til lejrskoler, større grupper af idrætsudøvere og kurser.

Derudover lægger den kendte vandrerute Kalk Kaminoen vejen forbi Stoholm, hvor den enten starter eller slutter, alt efter om man går den ene eller anden vej mellem Stoholm og Skelhøje 30 kilometer væk, og det kaster også en del overnatninger af sig.

Og så har Stoholm Fritids- og Kulturcenter egen kok med et stort team af køkkenmedhjælpere og tjenere, som hver uge servicerer de mange gæster på vandrehjemmet, som er velbesøgt af både private og firmaer, der benytter sig af de gode faciliteter.

Endelig er der også mange, der booker værelser på vandrehjemmet, når de er inviteret til fest i byen.