Arkivfoto: Steen Don

Fodbold: Fire Nico-garn i ny storsejr til Stoholm

Fodbold, serie 4 for herrer, Viborg Søndermarken - Stoholm IF 1-6 (1-2)

FODBOLD Efter en hæslig indledning på efterårssæsonen i fodboldens serie 4 er Stoholm IF-Fodbold nu kommet på rette spor.

Først blev det sidste tirsdag til en sikker 5-1 sejr over Sallingsund, og søndag eftermiddag gav besøget i Liseborg en kærkommen og stor 6-1 sejr.

Kombinationen af noget rutine sammen med helt unge gutter har vist at være en god ide indtil videre, og det har i hver fald kastet 6 point af sig, hvilket har givet fornyet luft i tabellen.

Søndag var det Viborg Søndermarken, der blev sat på plads, og centralt i billedet stod topscorer Nicolaj Christensen, der fandt vej til nettet hele fire gange.

Generelt var SIF’erne i kontrol det meste af opgøret, og allerede i matchens 2. minut fik Christensen scoret. Mathias Rørbæk Klausen øgede på hovedstød til 2-0 cirka midtvejs, inden SIF-målmand Tobias Johansen var i det gavmilde hjørne og forærede en reducering til viborgenserne i slutningen af 1. halvleg.

Det kunne have slået fjandboerne ud, men det skete slet ikke - trafikken var stort set ensrettet i de sidste 45 minutter, hvor Nicolaj Christensen fik sendt bolden i nettet tre gange, mens Mark Svendsen blev noteret for den sidste Stoholm-scoring.

- På trods af byfest og fødselsdage så kom vi ind til kampen med den rette indstilling og vilje, og det betød, at vi ret hurtigt fik kontrol over kampen. Dog bød Søndermarken også ind i de første 45 minutter, så med stillingen 2-1 til os ved halvtid, kunne det blive meget spændende i 2. halvleg. Heldigvis fik vi hurtigt sat trumf på, og det gav os i den sidste ende en stensikker sejr. Nicolaj fik selvsagt de fleste stemmer med fire mål, men også Cody Rowe skal have ros. Det skal vores fire helt unge spillere Noah Lykke, Oliver Bigum, Lucas Bach og Morten Elgaard også - det er tydeligt at se, at de har fået noget rutine at læne sig op ad, lød det fra SIF-træner Lasse »Fynbo« Pedersen efter opgøret.

I den kommende runde skal stoholmerne på hjemmebane møde Løgstrup - den kamp spilles på fredag den 26. august kl. 18.30 på Karlsen Arena i Stoholm.