Arkivfoto

Fodbold: Christensen fortsætter målstimen

Fodbold, serie 4 for herrer, Mønsted IF - Stoholm IF 1-5 (1-4)

FODBOLD Stoholm IF´s angriber Nicolaj Christensen har for alvor fundet målformen her hen mod slutningen af forårssæsonen.

Således har han nettet syv gange i de seneste to kampe – senest var han hård ved naboerne fra Mønsted, da der søndag aften var lokalopgør i Østfjends – mellem værternes 2. hold og stoholmernes 1. hold i fodboldens serie 4.

SIF’erne var i kontrol i store dele af kampen, der for alvor blev skudt i gang fra det 15. til det 20. minut i 1. halvleg, hvor der blev scoret intet mindre end fire mål!

Først blev det 1-0 til SIF ved Nicolaj Christensen på oplæg fra Mark Svendsen, men knap var bolden givet op, før der var udlignet til 1-1. Så sørgede Christensen for oplægget til Mark Svendsen, som kunne bringe SIF foran med 2-1, og derefter betalte Svendsen tilbage med forarbejdet til Nicolaj Christensens mål til 3-1.

Det var hæsblæsende minutter, og hjemmeholdet havde også muligheder undervejs, men det blev stoholmerne, der satte trumf på kort før pausefløjtet – igen med Mark Svendsen som ophavsmand til topscorer Christensens 4-1 scoring.

I de sidste 45 minutter dalede tempoet og intensiteten markant, men det blev til endnu et mål til udeholdet – den her gang servicerede Marcus Fruergaard med et flot frisparksindlæg, som Nicolaj Christensen headede i nettet. Mere skete der ikke på målfronten i en kortløs match, der blev dømt af rutinerede Aage Poulsen.

SIF-træner Lasse ”Fynbo” Pedersen havde følgende kommentarer efter dysten.

- Jeg håbede på, at vi kunne komme ud og dominere kampen, og det lykkedes også langt hen ad vejen. Undervejs havde vi dog udfordringer med at få ekspederet bolden ud af farezonen omkring vores eget straffesparksfelt, men det kostede heldigvis kun en enkelt gang. Alle skal have ros for en absolut godkendt indsats, men det blev selvsagt Nicolaj Christensen, der løb med de fleste fidusstemmer, da der skulle stemmes efterfølgende – sådan må og skal det være, når man finder nettet fire gange i samme kamp, kom det altså fra Lasse ”Fynbo” Pedersen, da der skulle gøres status.

I næste match venter der igen SIF et lokalopgør, når holdet på udebane skal møde Vridsted – den kamp spilles tirsdag d. 7. juni kl. 19.00 i Vestfjends.