Arkivfoto

Fodbold: Stoholm hentede kneben sejr

Fodbold, serie 4 herrer, Stoholm IF - Højslev Station IF 1-0 (1-0)

FODBOLD Det blev en målfattig omgang, da der torsdag aften var lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm. Her var naboerne fra Højslev Station på besøg, og kun et enkelt mål blev det til i opgøret.

Det var til gengæld også et kontroversielt et af slagsen, og selv med Stoholm-briller burde det ikke have været godkendt. For efter cirka en halv times spil blev Daniel Groth sendt afsted i klar offsideposition, men dommer Troels Duelund fløjtede ikke, og så kunne unge Groth afdrible målmanden og score det mål, der så skulle vise sig at blive dystens eneste.

HIF’erne rasede forståeligt – spillerne begrænsede sig til at få et enkelt gult kort for brok i den forbindelse – men det var også unfair, at det mål blev anerkendt.

Men sådan blev det, og ellers kunne SIF’erne sagtens have gjort sig selv den tjeneste at score på andre utallige målchancer, men det skete ikke. Gæsterne var også med i opgøret, og det var sådan en kamp, der helt logisk kunne være endt uafgjort, for HIF’erne bød sig også til undervejs. Men målmand Peter Vesterager og SIF-defensiven holdt stand og holdt nullet for første gang i det her forår, og dermed blev det til en gevinst for hjemmeholdet.

Der blev såmænd ydet godkendt undervejs med en fin indstilling fra spillerne, men spillet var ikke prangende, og det afsluttende dommerfløjt faldt på et tørt sted.

Dermed har SIF fået en fornuftig pointhøst og er fint placeret i tabellen, inden de sidste seks kampe. I næste runde venter der en særdeles svær kamp, når SIF’erne på udebane skal møde Alhedens – et mandskab som stoholmerne tabte med 1-3 til i den første match. Kampen spilles lørdag d. 21. maj klokken 13.00 i Frederiks.