Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad (S). Foto: Claus Bech

Fly-borgere kan stadig nå at komme i snak med minister

Man kan i endnu et par dage nå at tilmelde sig virtuel konference med Kaare Dybvad Bek, hvis man er hurtig ved havelågen

VESTFJENDS Landdistriktsudvalget i Viborg Kommune byder mandag den 17. maj deltagerne velkommen til virtuel landdistriktskonference med indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) som gæst.

Konferencen finder fysisk sted ved Verdenskortet i Klejtrup, men den streames også ud til fem lokale mødesteder i kommunen, hvor interesserede borgere kan tilmelde sig og få mulighed for at komme i dialog med ministeren og øvrige politikere.

Blandt de fem mødesteder er Fly Forsamlingshus, og selv om fristen for tilmelding er overskredet, gør formand for Landdistriktsudvalget Mette Nielsen (S) opmærksom på, at der stadig er ledige pladser i Fly, så man kan nå at tilmelde sig i løbet af de næste par dage ved at henvende sig til borgerguide og kulturmedarbejder Susanne Bendtsen på enten 87 87 88 03 eller adressen sb9@viborg.dk.

- Jeg synes, det er en skam, hvis der ikke bliver fyldt op, for jeg tror virkelig, det bliver godt. Måske lidt ligesom, når de forskellige juryer ringer deres point ind til Melodi Grand Prix, griner Mette Nielsen, der i hvert fald selv ser meget frem til at få fint besøg i sin egen hjemby.

- Vi er meget glade for, at vores indenrigs- og boligminister kommer til Verdenskortet i Klejtrup for at fortælle os om sit syn på udviklingen i landdistrikterne, og vi ser frem til at streame konferencen til de forskellige mødesteder rundt om i kommunen, siger Mette Nielsen (S).

Med ministerens deltagelse får konferencen denne gang en særlig national vinkel på landdistriktsudvikling, men det kommunale præg bibeholdes gennem oplæg fra tre udvalgsformænd, nemlig Mette Nielsen fra Landdistriktsudvalget, Åse Kubel Høeg (V) fra Social- og Sundhedsudvalget og Mads Panny (S) fra Kultur- og Fritidsudvalget.