Anna og Aksel Høj går nu definitivt på pension efter at have passet rengøringen på Fjends Folkeblad samvittighedsfuldt og humørfyldt gennem 17 år. Foto: Henrik Bagge

Farvel og tak: Anna og Aksel går på pension - igen

Fjends Folkeblads rengøringshjælp har i årevis bidraget til et godt arbejdsmiljø

STOHOLM Fjends Folkeblad vil som annonceret fremover udkomme som en del af det nye Skive Folkeblad Onsdag og dermed nå ud til mange flere borgere.

I samme ombæring nedlægges kontoret i Stoholm, mens lokalredaktøren får kontor i Mediehuset Skive Folkeblad inde på Gemsevej.

Dermed bliver det også farvel til et par værdsatte og trofaste medarbejdere, der har sørget for at holde Nørregade 15 i Stoholm præsentabel gennem mange år.

Ægteparret Anna og Aksel Høj har som avisens rengøringshjælp i 17 år ikke blot sørget for, at man mandag kunne være sikker på at møde ind til et rent og ryddeligt kontor.

De har også altid efterladt lidt af sig selv i form af et strålende humør og et godt snakketøj, der har gjort det til en sand fornøjelse at krydse dem, når man selv var på vej på weekend.

Det seneste års tid har snakken i stigende grad handlet om, at det nok lakkede hen mod et fuldt karrierestop for parret, der begge nærmer sig de 90 år og dermed må siges at have aftjent deres værnepligt.

Af samme grund er det vist også helt uden fortrydelser for parret selv, at den faste, ugentlige rengøringstjans nu får en ende helt af sig selv.

Ikke desto mindre er det vemodigt at skulle hilse af med et par skattede kolleger, der ikke blot har passet deres arbejde til punkt og prikke, men også altid efterladt kontorets folk i bedre humør, end de var, inden rengøringshjælpen trådte ind ad døren.

Tak for indsatsen, Anna og Aksel. Vi ses derude i samfundet.

Henrik