Hans Nielsen, der har byggemarked på hjørnet af Hammeren og Dornen, har købt et sponsorat til Rally Stoholm, så lørdagens første og tredje udfordring for kørerne får navnet HH Trælast-prøven. Arkivfoto: Henrik Bagge

Rally Stoholm: Hans har købt en prøve

HH Trælast har sikret sit netværk første parket

RALLY Den kommende weekends Rally Stoholm er en stor begivenhed hvad angår det sportslige, men også koordinerings- og sponsormæssigt er der mange aktører i spil.

Således har der været mulighed for som sponsor at få opkaldt en prøve efter sig, og det har HH Trælast med adresse på Dornen i det nordlige Stoholm benyttet sig af.

Og ifølge indehaver Hans Nielsen lå det lige for at sige ja tak til det tilbud.

Det er nemlig sådan, at den første prøve om lørdagen i rallyweekenden starter lige uden for byggecentrets dør og efter en rundtur ad Skalmstrupvej og Nr. Søbyvej kommer forbi HH Trælast endnu en gang, inden prøven ad nogle kringlede veje stikker vestpå og slutter i Tastum.

Og så gentages det samme scenarie faktisk senere på formiddagen, når lørdagens tredje prøve bliver en gentagelse af den første, efter kørerne først har været i Mønsted til dagens anden prøve.

Så der venter masser af højoktan underholdning på Dornen, men det gør så også, at anlæggelsen af ruten med afspærringer og midlertidig nedlukning af trafikken betyder, at HH Trælast bliver nødt til at holde butikken lukket lørdag. Kunderne kan simpelthen ikke komme dertil.

Derfor har Hans Nielsen valgt at gøre sin egen deltagelse i Rally Stoholm til en mulighed for at lade alle firmaets forretningsforbindelser mødes og netværke med hinanden, mens de får både vådt og tørt og godt med action på drengen.

- Vi bliver lukket inde den dag og må holde butikken lukket, så vi har i stedet gjort det til et VIP-arrangement og inviteret erhvervskunder, håndværkere og landmænd. Så forkæler vi dem lidt som værter, og de kan mødes i uformelle rammer og netværke med hinanden, mens vi også ligger godt for at få set noget godt bilræs lige uden for døren, siger Hans Nielsen.

Og så er der også en anden grund til, at han har sagt ja til at lægge navn til en rallyprøve. Han synes nemlig, det er en fin måde til at bringe området på landkortet og give Stoholm noget god, positiv omtale.