Dirigent Ebbe Ringblom styrer igen tropperne, når Viborg Big Band traditionen tro besøger Stoholm Fritids- og Kulturcenter søndag den 11. december. Pressefoto

Julekoncert: Big Band blæser op til Juhl på søndag

Julehumøret udbasuneres, når Viborg Big Band igen gæster Stoholm til højtiden med en feteret jazzstjerne som gæst

KULTUR Søndag den 11. december swinger Viborg Big Band igen forbi Stoholm Fritids- og Kulturcenter til den traditionelle julekoncert, som der varmes op til dagen før i Viborg Musiksal.

Gæst er denne gang en stjernesolist med det til lejligheden perfekte navn Signe Juhl, og det bliver dermed til et genhør med Danmarks måske bedste jazzsangerinde.

Signe Juhl er uddannet sangerinde på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvor hun nu selv er underviser. Hun optræder i mange sammenhænge over hele landet, dels med egen trio, dels som solist for større bands som DR Big Band og Århus Jazz Orchestra.

Med sin charmerende og klangfulde sangstemme stiller Signe Juhl sig i front for et veloplagt Viborg Big Band, der vanen tro har givet Ebbe Ringblom dirigentstokken.

På repertoiret bliver en perlerække af jule-jazzklassikere som for eksempel »White Christmas« og »Baby, it´s cold outside«. og der burde være garanti for en stor musikalsk oplevelse, når Viborg Big Band og Signe Juhl spiller julen ind på nypudsede instrumenter i Stoholm Fritids- og Kulturcenter søndag den 11. december.

Koncerten i Stoholm er arrangeret i et samarbejde mellem Stoholm Bibliotek, Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Stoholm Menighedsråd, Sport på tværs og Stoholm Borgerforening v/Trivselspiloterne.

Alle er velkomne, der er fri entre og tilmelding er ikke nødvendig.

Signe Juhl er en af landets helt store jazzstemmer, der også tidligere har forsødet julen for borgerne i Stoholm til julekoncerten. Pressefoto