Mette Nielsen. Privatfoto

Debat: Skal vi ikke rykke sammen i bussen?

DEBAT Jeg går til folketingsvalg for at gøre det bedst muligt for både Viborg og Midt og Vestjylland.

Jeg må sige det helt klart. Den her valgkamp kan blive frygtelig. Først havde vi rigsretssagen for og mod Inger Støjberg. Den blev gennemført. Og hun har nu fået en form for heltestatus og stormer frem efter fodlænken er kommet af. Derefter bevarede Hjort sin immunitet pga. de blå partiers ageren. Nu er der så minkkommissionens redegørelse med kritik af statsministeren, den tidligere fødevareminister Mogens Jensen og flere embedsmænd. I medierne kan man læse, at der er et par næser på vej til Mette Frederiksen og Mogens Jensen. Næserne uddeles af Socialdemokratiet – SF – Radikale – Enhedslisten.

Da jeg så den sidste valgkamp i USA – mellem Trump og Biden, så frygtede jeg en sådan tilstand under valgkampe i Danmark.

Jeg er optaget af, at vi skal løse de udfordringer og problemer der opleves i hverdagen. Altså helt almindelige ting som enten er bøvlet, langsommelige eller helt urimelige. Vi skal sikre lighed i sundhed, et løft af psykiatrien med mere sammenhæng, fokus på færdig behandling i forhold til udskrivelser samt omsorg og værdighed, og sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at Danmark er i balance og at udviklingen også sker i vores område. Vi skal have et grønt velfærdssamfund. Nogle gange virker det som om, at der er længere fra Christiansborg her over til os i Midt- og Vestjylland, end der er den modsatte vej. Jeg vil kæmpe for Viborg og Midt og Vestjylland, og jeg vil gerne vil samarbejde med alle øvrige kandidater fra andre partier. Det vil jeg gøre både før, under og efter folketingsvalget. Vi har på tværs af partierne mange gode, lokale og stærke stemmer. Ville borgerne ikke være bedst tjent med, at vi fandt ligheder og samarbejdede om, hvordan vi kan gøre det bedre for området, hvor vi bor?