Det trak masser af folk af huse, da Stoholm Handelsstandsforening søndag bød ind til forårsmesse i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Foto: Henrik Bagge

Forrygende flot forårsmesse: Tætpakket center med tætpakket program

Havde man fået til opgave at registrere alle gæster, skulle man mindst kunne tælle til 1000

MESSE Alle sanser blev i den grad mættet, da Stoholm Handelsstandsforening søndag lukkede dørene op til fem timers forårsmesse i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Med et kompakt og intenst lille heksehyl af et program, havde byens handelsstand samlet en bred buket af smagsprøver, tilbud, konkurrencer, demonstrationer og opvisninger i centrets hal 2.

Det var noget, stoholmerne forstod at tage imod, og hvis belægningen på centrets parkeringsplads var noget at måle efter, var gæsterne også kommet længere væk fra.

Ikke så meget som en Maxi Puch ekstra kunne der klemmes ind på de ellers mange parkeringsmuligheder, som hallen og vandrerhjemmet samlet byder på.

Indenfor summede hallen som en bazar under sydlige himmelstrøg, da avisen var forbi ved middagstid.

Da toppede travlheden i hallens kantine i sagens natur, men da standene i vidt omfang var gavmilde med smagsprøver, kunne man med held lægge bunden der.

At fjandboerne har styr på at stille uret frem sammen med havemøblerne er nu slået fast, for det var lige fra kampstart klokken 10, at de i flokke kom vrimlende.

Også hallens scene i den ene ende blev der slidt på, da to omgange med modeshow blev suppleret af først en opvisning i Funky Dance af helt unge stoholmere med en lille MGP-stjerne i mavsen under ledelse af Jane Østergaard og dernæst endnu en danseopvisning af tre mesterskabsdansere fra Viborg.

Modeshowet havde deltagelse optiker Per Juel, frisørsalonerne Harmonii Hair og Hair4You samt de to tøjforretninger Butik Bente og Tøjeksperten Tang.

Sidstnævnte var kommet fra Vinderup for andet år i træk, og for at understrege sit engagement i arrangementet, indtog Jens Tang selv catwalken som en af modellerne.

Der var run på madboderne til forårsmessen, da avisen søndag var forbi omkring middagstid. Foto: Henrik Bagge
Det samlede alle generationer, da lige kunne indtage frokosten, samtidig med at de unge stoholmere i Funky Dance gav opvisning i, hvad de øver på henimod MGP i Stoholm Anlæg til august i forbindelse med byfesten. Foto: Henrik Bagge
Centerleder Claus Navntoft-Pedersen kunne notere sig endnu en gedigen succes i Stoholm Fritids- og Kulturcenter med den traditionelle forårsmesse. Foto: Henrik Bagge