Det var dejligt at have bedsteforældrene med i dagplejen.

Sjovt at have bedsteforældre med i dagplejen

Det er altså dejligt at have bedsteforældre. Og fredag var børnene i dagplejen i Fly og Vridsted så heldige at have bedsteforældrene med til en hygge-formiddag i Fly Forsamlingshus.

Børn og dagplejere har de seneste seks uger deltaget i et større kunstprojekt. Og værkerne blev fremvist ved en fernisering fredag.

Dermed slog man visningen af kunstværkerne sammen med den årlige bedsteforlældre-dag, hvor man mødes i forsamlingshuset. Der blev sunget, der blev lavet kalenderlys-dekorationer, leget og spist sammen.

- Vi er så glade for opbakningen. Der er 35 bedsteforældre her i dag til de 16 børn, så det er vi super glade for, siger dagplejer Camilla Brok, der hører hjemme i Vridsted til daglig.

Kunstprojektet blev også lavet i fællesskab mellem de to dagplejere i Fly og de to i Vridsted. I det hele taget er de meget sammen:

- Og det er en kæmpefordel for både børn, dagplejere og forældre. For når børnene skal i gæstedagpleje, så kender de allerede de andre dagplejere fra det fællesskab, som vi har, siger dagplejer Lene Jensen fra Vridsted.

Om 14 dage skal der holdes julefrokost i dagplejen. Der holder man heldag-legestue. Og her han man fundet på, at man i år skal klædes ekstra fint på. Så pigerne kommer i kjoler og drengene med slips. Så det bliver en fin julefrokost for de yngste i Vestfjends.

Fredagens bedsteforældre-dag blev en rigtig god formiddag for både børn og bedsteforlældre - og lur mig om de ikke alle trængte til en god middagslur efter så megen hurlumhej.

<a href="http://fjendsfolkeblad.dk/billedserier/b%C3%B8rn-og-bedstefor%C3%A6ldre-nyder-hinanden">Se en billedserie fra bedsteforældre-dagen her</a>