Arkivfoto: Lightfield studios/AdobeStock

Grrr: Løver i julehumør

Lions Fjends sælger allerede nu lodsedler til årets julelotteri

FJENDS - De lokale løver har hvæsset kløerne til årets julelotteri, og i alt 1600 lodsedler sælges allerede nu og frem til den 12. december.

Man kan godt regne med, at der snart kommer nogle unge mennesker rundt i de forskellige byer, oplyser Vagn Guldhammer fra Lions Fjends.

Og som altid er der ene gode sager at vinde med gevinster for i alt 21.700 kroner.

Heraf er hovedgevinsten på 2000 kroner sponseret af Lions selv, mens der også er en andengevinst på 1000 kroner sponseret af Nybolig Stoholm.

Så er der 60 skrabegevinster á 50 kroner, og sidst, men ikke mindst, er der i alt omkring 90 gevinster sponseret af erhvervslivet i Fjends.

Ydermere er der to chancer på hver lodseddel i form af et skrabefelt, hvor man straks kan se, om man har vundet, og så et nummer, som udtrækkes, når lodsedlerne er solgt.

Vinderne offentliggøres på Lions Fjends´ hjemmeside og i Fjends Folkeblad den 21. december, og gevinster kan afhentes hos Butik Bente indtil den 20. januar 2023.

Lodsedlerne kan købes i Stoholm hos Butik Bente og Spar, i Sjørup i Brugsen, i Vridsted hos købmanden og i Mønsted i Østfjendshallens Cafeteria.