Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Stoholm sejrede sikkert i lokalopgør

Fodbold, serie 4 for herrer, Sparkær IF - Stoholm IF 0-5 (0-4)

FODBOLD Fredag aften var der lokalopgør i fodboldens serie 4, da Stoholm skulle et smut på besøg hos naboerne fra Sparkær for at møde deres 2. hold, der rykkede op i efteråret.

Det var en af den slags kampe, der levede op til det gamle fodboldordsprog om, at det ene hold havde alt at vinde, mens det andet mandskab havde alt at tabe.

Der var dog overhovedet ingen tvivl om udfaldet på noget tidspunkt, og Stoholm håbede på en hurtig afgørelse, og den fik man, for stillingen var allerede 3-0 til udeholdet efter knap et kvarters spil, og så var pointspændingen trukket ud af matchen.

Det var altid målfarlige Nicolaj Christensen, der med et vaskeægte hattrick sørgede for den komfortable start - målet til 2-0 blev i øvrigt sat ind på straffespark.

Samme Christensen nettede yderligere en gang omkring det 40. minut, og det betød, at gæsterne førte med 4-0, da dommer Gert Aaby fløjtede til pause.

I de sidste 45 minutter skete der ikke meget på målkontoen - Jesper Lindegaard fik sendt bolden i nettet godt halvvejs i 2. halvleg, og dermed ebbede kampen stille og roligt ud med en 5-0 sejr til stoholmerne.

Efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer.

- Mine spillere var klar fra start af, og en hurtig afgørelse var lige præcis det, vi havde håbet på, så den plan lykkedes til fulde. Ros til Sparkær for at kæmpe godt i samtlige 90 minutter, og så skal der også lyde en stor tak og ros til SIF Ultras - flere af dem var hoppet på cyklen for at komme til Sparkær og bakke op, og som altid sætter vi meget stor pris på det. Nicolaj Christensen blev i sagens natur kampens spiller for os, men desværre fik vi ham skadet, og jeg frygter, at det kan holde ham ude i noget tid, men vi krydser fingre for, at det ikke er alt for alvorligt. Generelt er vi lidt udfordret på vores skadesliste i øjeblikket, og kampene kommer jo som perler på en snor, så der er ikke så meget andet at gøre end at blive ved - og så må vi se, om vi kan fortsætte vores stime, kom det altså fra cheftræner Kian Lykke.

Allerede på torsdag d. 4. maj venter næste dyst - her kommer Sydmors på besøg på Karlsen Arena i Stoholm, og det er med kampstart klokken 18.30.