Martin Bay Kristensen opdagede dette hagekors malet på en stor sten ved åen og efterlyste derfor nogle gerningsmænd. Privatfoto

Gerningsmænd meldte sig selv: Hagekors igen fjernet ved Jordbro Å

Onsdag blev det hærværk, der var begået på en stor sten, fjernet med boremaskine og stålbørste

STOHOLM Gennem årene har der ofte været ydet hærværk mod det populære fristed ved Jordbro Å i Stoholm, som nabo Martin Bay Kristensen har etableret.

Blandt andet blev der på et tidspunkt kastet et bord-bænkesæt i åen.

Og i denne uge var den gal igen, da Martin Bay Kristensen opdagede, at der var blevet malet et hagekors med sort farve på en stor sten, der står ved pladsen ved åen.

Derfor opfordrede han i Skive Folkeblad de pågældende gerningsmænd til at melde sig, og derfra gik der ikke længe, før der skete noget.

- Der var flere, der i løbet af dagen var nede for at forsøge at fjerne hagekorset, men det var først, da en far til en ung dreng gik i gang med en boremaskine med en stålbørste, at malingen gik væk, siger Martin Bay Kristensen.

Gerningsmændene henvendte sig selv, og det sorte hagekors er nu blevet fjernet igen. Privatfoto

Han fortæller, at det var nogle drenge omkring de 14-15 år, der havde stået for hærværket, men at alle er velkomne på stedet.

- Der skal være plads til at begå fejl, og de unge må gerne komme her. Der bliver heller ikke nogen politianmeldelse, så det er blevet løst på en god måde, siger Martin Bay Kristensen.