Stoholm kom sidst op ad bowlen og skal i årets Fjends Cup spille i pulje 2 sammen med Nørremarken, Sparkær og Løgstrup, mens pulje 1 består af Feldborg/Haderup, Mønsted, Skals og Borup. Foto: Jacob Mackenhauer

Fjends Cup: Puljerne til jubilæumsudgaven er på plads

Otte klubber er igen klar til at kæmpe om pokalen i den 40. udgave fra den 21. juli

FJENDS Fjends Cup 2022 nærmer sig med hastige skridt, og søndag blev lodtrækningen til de to puljer á hver fire hold foretaget.

Den blev igen livestreamet via facebook fra klubhuset på Enrico Dalgas Vej i Sparkær, hvor repræsentanter for de otte klubber var til stede og skiftedes til at agere fru Fortuna ved bowlen.

Og lodtrækningen magede det således, at pulje 1 denne gang kommer til at bestå af Feldborg/Haderup, Mønsted, Skals og Borup, mens pulje 2 kommer til at bestå af Viborg Nørremarken, Sparkær, Løgstrup og Stoholm.

Mange hold har pil opad

Forhåndsseedningen var baseret på klubbernes præstationer i foråret, hvor flere af klubberne har sat tunge aftryk på deres rækker.

Således har Mønsted IF allerede sikret sig oprykning til serie 2, mens Sparkær IF fra den samme pulje kan følge efter naboerne via en playoff-kamp.

Skals ligger lunt i svinget til en direkte oprykning til serie 3, mens også Løgstrups hold i serie 4 er i spil til oprykning til serie 3 via en playoff-kamp.

Åbningskampene spilles torsdag den 21. juli, og et færdigt kampprogram er snart på trapperne, oplyser Hans Peter Johansen fra Fjends Cup, der i år afvikles for 40. gang.

Det er Borup IF, der er forsvarende mester efter sidste års finalesejr på 3-1 over Viborg Nørremarken.

Formand for Sparkær IF Hans Peter Johansen ledte slagets gang, da der blev trukket lod til puljespillet i Fjends Cup 2022. Foto: Jacob Mackenhauer