Privatfoto

Mors dag: Kornblomsten udvider i dagens anledning

På årets største enkeltdag allierer Jonna Jepsen sig med naboen for at få mere plads

STOHOLM Jonna Jepsen i Kornblomsten i Stoholm har indgået en aftale med naboen om at udvide butikken over på hans matrikel lørdag og søndag op til mors dag.

Mors dag er nemlig stadig den største enkeltdag i blomsterbutikken, og det kræver mere plads til både blomster og kunder, mens butikkens besætning i dagens anledning også er udvidet.

Der er også opgraderet på udbringningen, for Kornblomsten dækker et stort område lige fra Skive til Viborg, fra Feldborg til Skals og selvfølgelig hele Fjends.

Men på blomsterfronten er alt ved det gamle. Og dog.

- Det er stadig masser af buketter, arrangementer og hjerter, men der er også alle mulige potteplanter og grønne planter til især de unge mennesker. Det er meget forskelligt, og der er, kort sagt, alt, lover Jonna Jepsen.

Det er dog ikke de samme planter, der går igen fra år til år, og heller ikke den samme type buketter.

- Der er stadigvæk masser af kompakte buketter, men lige nu er det også meget vilde og høje buketter. Sådan lidt grøftekantsagtigt med både græs og nogle spændende og anderledes blomster og så ret enkelt i det høje design med en lethed over buketten. Og de er superpopulære, siger Jonna Jepsen.

Hun bevæger sig dog ikke kun indenfor planteriget i sit udvalg af gaver til den store dag, og hendes særlige mors dags flødeboller med to gange fem forskellige i en æske, er kendt for at slå benene væk under mor, ligesom udvalget af vin også er stort.

Kornblomsten er klar med et stort udvalg af færdige buketter og arrangementer, men vil man have noget specielt, må man gerne bestille i god tid, for travlheden er stor i den udvidede butik både lørdag og søndag.