Martin Vilstrup og Stoholm strøg med sejren op som nummer et. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Stoholm stryger til tops

Med en femmålssejr i Tvis indtager fjandboerne nu førstepladsen i 2. division

HÅNDBOLD Stoholm IF er nyt tophold i herrernes 2. division i håndbold. Fredag aften vandt fjandboerne for fjerde gang i træk, da Tvis 2 blev besejret 28-23, og da topholdet Vendsyssel samtidig tabte til Nørre Djurs, kan Allan Kjærs tropper altså indtage førstepladsen.

Det skete dog ikke på baggrund af nogen stor præstation fra stoholmerne selv.

- Det var en grim kamp. Den er ikke så meget længere end det. Det er en kamp, hvor vi kan være glade for de to point, men ellers er der ikke ret meget positivt at berette. Vi så skidt ud og var uoplagte. Det var en sløj præstation, og det er sgu lidt irriterende at køre til Tvis en fredag aften og så levere sådan. Men vender vi det om, så spiller vi en virkelig dårlig kamp og får stadig to point, påpeger Allan Kjær.

Den dårlige præstation skyldtes ifølge Allan Kjær en dårlig træningsuge med småskavanker og sygdom, samt at Stoholm nok undervurderede Tvis, erkender træneren.

Men sejren kom i hus ligesom førstepladsen i rækken, og netop det faktum har Allan Kjær lidt svært ved at forstå.

- For at være helt ærlig, så går jeg og griner lidt af det. Det er jo vanvittigt. Med den optakt, vi havde, uden reelle træningskampe, så tænker jeg, hvad er der lige sket her. Især med tanke på hvordan både Vendsyssel og Nørre Djurs har forberedt sig i forhold til os. Men vi er selvfølgelig glade over, at vi ligger der, og så forholder vi os stille og roligt til det, siger Stoholm-træneren.

Fredag kunne han som et af få positive indslag konstatere, at tilbagevendte Kris Olesen fik hul igennem til venstrehånden, og med fem pletskud blev Olesen efterfølgende kåret som Stoholms bedste.

Næste kamp er fredag den 18. november hjemme mod Aars