Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Sparkær vinder igen i tillægstiden

Fodbold, serie 3 herrer, Søndermarken - Sparkær IF 1-2 (0-0)

FODBOLD Som i kampen mod Stoholm tirsdag aften måtte Sparkær vente til langt ind i dommerens tillægstid, inden kampen mod Søndermarken på Liseborg blev afgjort med et sejrsmål til 2-1.

Inden da havde tilskuerne været vidne til en kamp, som hjemmeholdet startede bedst, mest med lange bolde, som Sparkær-målmand Jonas Drensborg havde gode indgreb overfor, ligesom han i det 10. min. afværgede en friløber.

Sparkær kom bedre med som halvlegen skred frem og havde nogle gode aktioner. Dog ragede anfører Oliver Andersen et dumt gult kort til sig ca. 10 min. før pausen, men halvlegen endte 0-0.

Efter pausen styrede Sparkær stort set kampen og havde flere chancer for at komme foran, blandt andet var Mads Daa Vistisen helt igennem i det 60. min., men målmanden fik en fod på til hjørnespark. Kort efter kom Søndermarken så foran på et frispark uden for feltet. Karl Johan Kim Michel krogede flot bolden op i det ene målhjørnet på deres eneste chance i 2. halvleg.

Sparkær fortsatte dog med at dominere, og der var chancer til både Daniel Brøns (hovedstød på trekantsammenføjningen) og Oliver Andersen, inden det hele blev forløst i de sidste 10 minutter. Og her var Asger Fjeldsted igen iscenesætteren. Først serverede han bolden for Daniel Brøns tæt under mål efter godt opspil med Frederik Andersen i det 82. min., og i tillægstiden tæmmede han et indlæg fra venstre med brystet, så bolden lå for fødderne af Oliver Andersen, der resolut sendte sejrsmålet ind.

Kort efter fløjtede dommeren af, og de stribede kunne rejse hjem med en fuld fortjent sejr og en konsolidering af førstepladsen. Oliver Andersen var igen skarp og træk flest stemmer, men også målmand Jonas Drensborg var medvirkende til at holde Sparkær inde i kampen i starten og trak næstflest stemmer.