Privatfoto

Festugestart: Cykelbørn spænder hjelmen

Stoholm Festuge tyvstarter søndag med store cykel- og markedsdag i samarbejde med Stoholm Håndbold og Mønsted Cykler

FESTUGE Stoholm Festuge står for døren, og med Jonas Vingegaards meritter i det franske henover sommeren har årets børnecykelløb til festugen fået lidt ekstra guldglans i forhold til tidligere år.

Og alle er endda så ivrige efter at komme ud ad starthullerne, at man tyvstarter søndag i uge 32, selv om Stoholm Festuge reelt hører til i uge 33.

Cykelløbet er altså den 14. august fra klokken 10 for børn mellem tre og ni år.

De bliver delt op i to grupper, så de mindste til og med fem år starter klokken 10, hvor de vil blive sendt afsted i heats, hvorefter de følges af de større børn fra seks år og opad.

De mindste børn kører på asfalt på en rundstrækning på 200-250 meter, mens de største børn kører rundt om hallen på græs, grus, MTB-trail og p-pladsens asfalt på en rundstrækning på cirka 600 meter.

Alle kører bare det, de kan og har lyst til, i løbet af 15-20 minutter, oplyser tovholder Palle Bang.

Det er også hos ham, man kan melde sig til ved at sende en mail med personoplysninger til pallethomsen17@hotmail.com.

Mønsted Cykel- og Motorservice har sponsoreret cykelløbet i år og sørger for en lille forplejning til de trætte ryttere efter cykelløbet, mens der selvfølgelig også er en medalje for indsatsen.

Men der sker mere endnu på tyvstartssøndag. Efter børnecykelløbet afholder Stoholm IF Håndbold nemlig foreningens årlige sponsorcykelløb, og på pladsen ved siden af cykelløbene vil der være marked klokken 10-13, hvor man kan gøre en god handel eller sælge ud af det, man ikke længere har brug for derhjemme.

Det er gratis at have en stand og tilmelding sker ved at sende en mail til mette.toft.vestbjerg@gmail.com.

Privatfoto