Privatfoto

Tradition genoptaget: Cirkelines modeshow var tilbage

Line Larsson var selv konferencier, da modeshow igen blev et tilløbsstykke

LØGSTRUP Tøjbutikken Cirkelines med Line Larsson i spidsen har efter tre års coronapause igen afholdt modeshow i Løgstrup Hallen.

Og det blev endnu et tilløbsstykke på den røde løber, da Løgstrup Hallen blev omdannet til et stort summende shoppingcenter propfyldt med tøj og glade gæster.

Privatfoto

Af de 212 gæster har mange lavet denne aften til en tradition med veninderne, familien eller kollegaerne, og de nød et let traktement og et glas bobler, inden modeshowet kunne gå i gang, denne gang i bælgravende mørke, hvor kun lyset fra modellernes pandelamper lyste op.

- Cirkelines vil gerne sende et godt signal og spare på energien, så aftenens show vil denne gang foregå uden belysning, lød det fra Line Larsson, men siden kom der alligevel lys på de 10 modeller i alderen 17-84 år, der viste 50 forskellige bud på efterårets mode og havde fået sat håret af Haircut by Trine P.

Der var knald på farverne, og lige nu er alt tilladt. Man mixer grafisk print, blomster, striber og tern, og selv om tiden er til brændte farver, er pink, orange, grøn og lilla også meget populært.

Privatfoto

Line Larsson var selv konferencier og formåede på sin egen særprægede facon at guide gæsterne igennem aftenen med godt humør og sjove påfund.

- Hvor er jeg bare pivheldig og privilegeret at have så mange skønne mennesker omkring mig, som støtter og bakker min bette butik op, lyder det fra Line Larsson.

Privatfoto