Foto: Jacob Mackenhauer

Vinkel Bioenergi Liga: Ørslevkloster gennembankede Mønsted

Fodbold, serie 3 herrer, Ørslevkloster IF - Mønsted IF 5-0 (2-0)

FODBOLD Ørslevkloster er kommet stærkt fra start i forårets Vinkel Bioenergi Liga, og onsdag aften blev Mønsted sendt hjem med et slemt 0-5 nederlag.

Det var et noget afbudsramt Mønsted-hold, der tog til Nordfjends, men træner Niels Christiansen piber ikke, for det er betingelserne lige nu.

ØK var da også bedst på dagen, og sejren til hjemmeholdet kunne Christiansen ikke indvende noget imod, selvom 5-0 efter hans vurdering var lige i overkanten.

- Jeg synes, vi var godt med de første 25 minutter, hvor det bølgede frem og tilbage med chancer til begge hold. Vi havde muligheder, men mangler igen det sidste for at få bolden over stregen. De får et korrekt dømt straffespark, og så scorer de til 2-0 ud af ingenting kort før pausen, siger Niels Christiansen.

I pausen forsøgte han og Kim Kirkeby at hanke op i spillerne og få dem til at tro på, at kampen kunne vendes. Men så scorede ØK to mål i det 51. og 52. minut, og så var den kamp lukket godt og grundigt.

Det endte en smule dramatisk med et rødt kort til Mønsteds Morten Harritz i tillægstiden.

- Jeg synes, at en ellers god dommer reagerede lige voldsomt nok i den situation. Morten laver et frispark mod målmanden, som han vurderer til gult, og så kommer der en enkelt kommentar efterfølgende, der giver ham muligheden for rødt. Det var selvfølgelig ikke klogt, men det sker i kampens hede, forklarer Christiansen.

ØK-træner Erik Nygaard var anderledes tilfreds med kampen,

- Vi viste vilje, energi og gejst i dag over hele linjen. Det var en fornøjelse at være vidne til. Vi scorer fem mål, men producerer mange chancer ud over det. Vores hurtige offensive folk gør det svært for Mønsted. Mange havde fortjent at blive kampens spiller, men jeg vælger vores unge debutant Erik Joensen. Han kommer ind i sin første kamp for ØK og viser klassespil.