Bypedellerne prøvede straks de nye fodboldmål af med en rask lille kamp i træsko, hvor Helge med kasketten lægger an til en tackling af Knud. Kasketterne vandt kampen 3-1. Privatfoto

Tåhyler i træsko: Bypedeller i Mønsted laver mål

Godt en snes frivillige er igen i gang med at forskønne byen

MØNSTED Mønsteds bypedeller startede forårssæsonen i denne uge, og blandt de første opgaver var - ud over dejligt samvær og udveksling af stort og småt - en indsats med kultivator og skruemaskiner på legepladsen.

Resultatet blev to fine mål, som, bypedellerne håber, vil kunne give adspredelse til de lidt ældre børn, mens de små leger.

Pengene til målene er søgt hjem fra Viborg Kommune, og de blev straks testet af de raske og rørige bypedeller med en benhård kamp i træsko, som de grønne kasketter vandt 3-1.

Det oplyser Kurt Mosgaard fra Lokalrådet for Mønsted og Omegn, der nu tæller 20 bypedeller samt én landpedel, der primært fokuserer på de cirka 20 kilometer naturstier i området, som det arbejdsivrige korps også vedligeholder.

- Vi har også fået bevilget penge fra Viborg Kommune til otte bord-/bænkesæt, som nu skal samles og placeres ude på strategiske steder langs naturstierne, lyder det fra Kurt Mosgaard.

Man har også planer om at afmærke yderligere en natursti samt en bynær sti i løbet af 2023.

Hanne Harrestrup var ikke ude med riven til bypedellernes første forårsmøde, men derimod kultivatoren. Privatfoto
Pengene til målene på byens legeplads er søgt hjem fra Viborg Kommune. Privatfoto