Lions Fjends var onsdag i gavehumør med 25 nye salmebøger med stor skrift til Sjørup Ældrecenter. Fra venstre er det Vagn Brogaard fra Lions, Dorit Nielsen, Ana Woetmann, Karen Mikkelsen og Knud Lang fra Lions. Privatfoto

Løver i gavehumør: Nu kan de ældre bedre synge med

Sjørup Ældrecenter har modtaget 25 sangbøger med stor skrift

SJØRUP Lions Fjends har igen set til, at de ældste medborgere på egnen kan være med på melodien.

Onsdag den 7. september havde den velgørende organisation sendt Vagn Brogaard og Knud Lang til Sjørup Ældrecenter, hvor de godt kan lide at synge, men i stigende grad har svært ved at tyde de små typer i den gængse salmebog.

Derfor er 25 salmebøger med stor skrift til en værdi af 7500 kroner nu blevet doneret til centret af Lions Fjends, der blandt andet rejser penge ved salg af lodsedler og julelotteri, salg af gødning og blomsterfrø samt et årligt kræmmermarked ved Mønsted Kro.

Det seneste år har Lions Fjends således doneret over 50.000 kroner lokalt til gode, humanitære formål.

Det drejer sig blandt andet om mastesejl til spejderne i Birkegruppen, sangbøger til Fly Seniorer, et billardbord til Sport på Tværs, et skab til en hjertestarter i Østfjendshallen, en videoprojektor til Daugbjerg Forsamlingshus, foredrag til både Mønsted Ældreklub og Fjends Efterlønsklub, samt buskørsel til Social, Sundhed & Omsorg i Viborg Kommune.