Foto: Lightfield studios/AdobeStock

Lions Fjends i julehumør

Løverne sælger allerede nu lodsedler til årets julelotteri, hvor man kan vinde ene gode sager

FJENDS De lokale løver har hvæsset kløerne til årets julelotteri, og i alt 1600 lodsedler sælges allerede nu og frem til den 13. december, oplyser Vagn Guldhammer fra Lions Fjends.

Og som altid er der ene gode sager at vinde med gevinster for i alt 21.700 kroner.

Heraf er hovedgevinsten på 2000 kroner sponseret af Spar Nord, mens der også er en andengevinst på 1000 kroner.

Så er der 60 skrabegevinster á 50 kroner, og sidst, men ikke mindst, er der i alt 90 gevinster sponseret af erhvervslivet i Fjends.

Ydermere er der to chancer på hver lodseddel i form af et skrabefelt, hvor man straks kan se, om man har vundet, og så et nummer, som udtrækkes, når lodsedlerne er solgt.

Vinderne offentliggøres på Lions Fjends´ hjemmeside og i Fjends Folkeblad den 21. december, og gevinster kan afhentes hos Butik Bente indtil den 21. januar 2022.

Lodsedlerne kan købes i Stoholm hos Butik Bente og Spar, i Sjørup i Brugsen, i Vridsted hos købmanden og i Mønsted i Østfjendshallens Cafeteria.

Julelotteriet er blot en af mange aktiviteter i Lions Fjends, der også laver penge på salg af gødning, frø og egen Fjends-vin, Mønsted Kro Marked, messer i Stoholm og Mønsted og opsætning af telt til forskellige arrangementer.

Siden sidst har Lions Fjends doneret for næsten 60.000 kroner til blandt andet Sdr. Resen Forsamlingshus, Æ Fjandboarkiv, Kalkkaminoen, Nordstjernen, kunstgræsbane i Stoholm og Onsdagsklubben.