Prinsens Musikkorps er lige nu på turne med de populære høstkoncerter, og fredag den 15. september er turen kommet til Stoholm, hvor orkestret optræder i Fritids- og Kulturcentret. Pressefoto

Høstkoncert i Stoholm: Prinsens Musikkorps vender tilbage

Katrine Nørgaard er gæstesolist, når Stoholm Fritids- og Kulturcenter igen lægger rum til en forrygende høstkoncert

KULTUR Fredag den 15. september klokken 19 inviterer Lions Fjends igen folket til høstkoncert med Prinsens Musikkorps i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, der er medarrangør sammen med Stoholm Menighedsråd.

Gæstesolist er denne gang Katrine Nørgaard, der også kan skrive skuespiller og danser på cv´et.

Hun er uddannet musicalperformer fra den Danske Scenekunstskole i Fredericia og har blandt andet medvirket i Østre Gasværks opsætning af musicalen Hair og Cirkusrevyen 2023 som både sanger og danser.

Koncerten former sig som to sæt á tre kvarter med en indlagt kaffepause, hvor man kan glæde sig til høsttalen ved sognepræst Tummas Kannuberg.

Han er oprindeligt fra Færøerne, men blev sidste efterår indsat som ny sognepræst i Sparkær, hvorfra han også virker som afløser i Stoholm Kirke.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre orkestre, som med messing og slagtøj består af 16 professionelle musikere. Det er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde og spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og opstemte nytårskoncerter.

Til de festlige høstkoncerter som den i Stoholm er det pop- og musicalklassikere, der er på programmet. Blandt andet hyldes nyligt afdøde Burt Bacharach med en helt ny ouverture, der rummer hans mest kendte numre, og så vil Katrine Nørgaard desuden synge nogle af de allerstørste hits fra musicalens verden.

Prinsens Musikkorps tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning og spiller derfor både ved officielle begivenheder og egne koncerter for et bredt publikum.

Og orkestret skal i øvrigt ikke rejse langt for at give koncert i Stoholm, for musikerne mødes til daglig i øvefaciliteterne i Musikhuset på Skive Kaserne.

En fejende flot koncert inklusiv høsttale, kaffe og kage får man formedelst 75 kroner, som betales ved indgangen.

Gæstesolist ved koncerten med Prinsens Musikkorps er Katrine Nørgaard, der blandt andet vil synge nogle af de allerstørste hits fra musicalens verden. Pressefoto