Italienske vine, rom fra Belize og mayo, sennep og kompot er blandt de lækkerier, Kit Bach fra Best by Henriette vil lokke gæsterne med til Forårsmessen. Foto: Henrik Bagge

FORÅRSMESSE: Kit er klar til sin første forårsmesse

Det går allerede forrygende efter et halvt år i Best by Henriette

FORÅRSMESSE Det er første gang, hun skal på udflugt med forretningen, og hun har det lidt som før første skoledag, for hun glæder sig som et lille barn til Forårsmessen.

Det er allerede et halvt år siden, Kit Bach overtog Best by Henriette i Vestergade fra Henriette Nielsen, men det har hun selv svært ved at forstå.

Tiden er nemlig fløjet afsted, mens hun har haft så forrygende travlt i biksen, at hendes familie i perioder har været nødt til at tage fra Lånum til Stoholm med aftensmaden for at kunne spise sammen med mor.

- De kan heldigvis stadig kende mig, men vi har godt nok haft travlt. Det er gået helt fantastisk og over al forventning, så jeg er meget glad, siger Kit Bach.

Til Forårsmessen kommer Kit Bach blandt andet med Årets Rom 2023. Den er fra Caribien og kommer, når du kalder »Belizean Blue«.

- Den skal drikkes ren, for den er bare for lækker til at ødelægge med cola. Det må man selvfølgelig selv om, men det vil næsten være en skam, siger Kit Bach.

Hun er også klar til at skyde gang i forårets fester med tilbud på en trio af vine fra støvlelandet.

- Italiano, siger hun med accent.

- Det er der, min kærlighed ligger, så det er ikke helt tilfældigt. Uh, de er bare gode da.

Hun har også tilføjet butikken noget, den aldrig har haft før, i form af lækre mayoer, senneper og kompotter, som går godt i sæt af to glas.

- De er bare lækre og beregnet som dyp til for eksempel tapas eller smurt på en ostemad, siger hun, mens hun i den ene hånd holder en mayo med karry og mango og i den anden en sennep med mørk øl og honning.