Arkivfoto

Fodbold: Hård medfart til Stoholm i de to første kampe

Fodbold, serie 4 for herrer, Viborg B67 - Stoholm IF 7-0 (4-0) samt Stoholm IF - Bruunshåb/Tapdrup 2-6 (1-3)

FODBOLD Det lader sig ikke skjule, at Stoholm IF-Fodbold er presset på niveauet i øjeblikket på klubbens 1. hold i herreseniorafdelingen. Ud af klubbens cirka 25 turneringshold er dette ene hold specielt udfordret netop nu - årets deltagelse i Fjends Cup kastede fire nederlag af sig og den første sidsteplads i de 40 gange, som SIF’erne har deltaget i den traditionsrige sommerturnering i Sparkær.

Og starten på efterårsturneringen har også været hård - det er blevet til to markante nederlag hidtil.

Først gik det helt galt sidste tirsdag ude mod Viborg B67, og her endte kampen med 7-0 til hjemmeholdet, og træner Lasse ”Fynbo” Pedersen var bestemt ikke tilfreds med det han så.

- En ting er at møde et hold der er bedre end en selv. Men vi skal alle kunne forvente af hinanden, at der bliver kæmpet og fightet, og jeg må tørt konstatere, at indstillingen ikke var godkendt mod B67, så det var faktisk det, der ærgrede mig mest, konstaterede altså Stoholm-træneren efter opgøret.

Fredag aften gjaldt det så et opgør på hjemmebane mod serie 3 nedrykkerne fra Bruunshåb/Tapdrup. Indsatsen var ifølge Lasse ”Toft” Pedersen bedre, men det gik dog stadig temmelig galt.

- Vi startede meget bedre den her gang, men så forærede vi den grad et mål til dem midtvejs i 1. halvleg, og så faldt korthuset desværre sammen. Det er tydeligt at se, at vi er ramt på vores selvtillid, for der skal ikke meget til, før vi mister modet, kom det fra Stoholm-træneren.

Han kunne se Mathias Rørbæk Klausen og unge Oliver Bigum komme på måltavlen - begge gange var det Daniel Groth, der stod for oplægget.