Kristian Pihl Lorentzen gemmer sig her bag æbletræet, men så ellers ud til at være i godt humør trods sit farvel til Folketinget. Sammen med ham ses rally-arrangør Jeanette Kvick. Foto: Steen Don

Grønt fremstød: Rally gav lidt tilbage til Fjends

Et afgående folketingsmedlem tog spadestikket til plantning af nye æbletræer

RALLY Arrangørerne af Rally Stoholm ville gerne give noget tilbage til Fjends som tak for opbakningen til det store internationale rally-arrangement, som blev afviklet henover weekenden.

Derfor var en del af arrangørgruppen sammen med MF Kristian Pihl Lorentzen (V) i Tastum torsdag eftermiddag for at plante en række æbletræer, hvor det nu afgående folketingsmedlem tog de første spadestik på fællespladsen i Tastum.

- Når Volvo Euro Cuppen, som gæster Rally Stoholm, kører i Sverige, indsamler de et fast beløb til plantning af træer i det område, rallyet finder sted, og den idé har vi taget op, siger Jeannette Kvick fra organisationsgruppen bag løbet til Rally Stoholms hjemmeside.

- Vi synes, at det er en god måde at give noget tilbage til lokalområdet udover de tilskueroplevelser, rallyet i forvejen giver, tilføjer hun.

Derfor indgik Rally Stoholm en aftale om plantningen af æbletræerne med Tastum Borgerforening, Smollerup Skov & Have, Skovdyrkerforeningen og organisationen Plant et træ.