Tobias Layland spillede en stor kamp, men det var ikke nok for Stoholm. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Stoholm viste først livstegn efter pausen

Kampen var præget af mange udvisninger, da Stoholm fredag tabte 27-31 til Mors-Thy II i herrernes 2. division

HÅNDBOLD Der var ikke meget regulært seks mod seks-spil, da Stoholm fredag spillede imod Mors-Thy II i herrernes 2. division og tabte med 27-31, mens udvisningerne regnede nedover kampen.

- Med den mængde udvisninger var vi ikke særligt tit lige mange på banen, og det bar kampen desværre præg af. Det blev ret rodet, men det var nu ikke det, der gjorde, at vi ikke vandt. Vi mødte bare et godt hold, som spillede en god kamp. Den kredit skal de have. Det er det bedste hold, vi har mødt, siger spillende træner Michael Pedersen om Mors-Thy, som ligger med helt i toppen i rækken.

Han kunne således se det gæstende mandskab levere en fornem første halvleg. Stoholm var med til 6-6, men så satte udeholdet turbo på.

- Derfra lavede vi for mange fejl og brændte for meget, og så var de bare brølhamrende effektive, så de løb fra os. De spillede konsekvent og flot angrebsspil, og de splittede vores forsvar. Vi var hele tiden et skridt efter og ikke et skridt foran, lyder det fra Pedersen.

Stoholm måtte efter den flotte Mors-Thy-opvisning gå til pause bagud med hele otte mål.

- Der vidste man godt, at kampen nok var væk, men vi aftalte, at vi i den sidste hjemmekamp i sæsonen bare måtte give den endnu mere gas, for det skulle ikke blive rigtig grimt. Og vi fik også bedre styr på forsvaret, hvor vi fik justeret nogle småting, og efterhånden fik vi spist os ind på dem, og ed to minutter tilbage var vi på minus tre. Så det var en god anden halvleg både defensivt og offensivt, siger Michael Pedersen, som til trods for nederlaget var glad for at se, at holdet ikke var gået for tidligt på sommerferie.

- Min frygt efter Hammel-kampen var, at folk var stemplet ud mentalt. Det var de ikke. Jeg tror, de glæder sig til ferie, men de glæder sig også til at få spillet de sidste to kampe, siger han.

I fredagens opgør var der et par spillere, der høstede store roser fra Michael Pedersen.

- Tobias Layland spillede en virkelig god kamp. Det er klart det bedste, jeg nogensinde har set ham spille. Daniel Claudi kom desuden ind i målet i slutningen af første halvleg og gjorde det godt. Jeg tror, han havde 10 redninger i kampen, siger træneren.