Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Sparkær slog Stoholm i intenst lokalopgør

Fodbold, serie 3 herrer, Sparkær IF - Stoholm IF 3-2 (1-2)

FODBOLD Det blev et intenst og spændende lokalopgør, da Sparkær tirsdag aften tog imod Stoholm, som havde sejren inden for rækkevidde, men endte med at måtte rejse hjem med et nederlag på 2-3.

Sparkær startede bedst mod et lidt vaklende Stoholm-forsvar, og Daniel Brøns havde et par gode muligheder, inden han serverede bolden for Oliver Andersen i det 14. minut tæt under mål, og her svigtede Sparkær-anføreren ikke.

I forlængelse af det var Sparkær tæt på at øge, men i det 27. minut kom Stoholm for første gang frem til en chance, som gav mål. Et tøvende Sparkær-forsvar ventede på, at bolden ville gå ud over baglinjen, men den blev nået af en stoholmer, der serverede den for Mark Dalgaard Svendsen, der havde let ved at udligne.

I det 34. minut fik Stoholm så tilkendt et straffespark begået af målmand Jonas Drensborg, som i situationen modtog et gult kort. Oliver Andersen tog handskerne på, men kunne ikke forhindre Jesper Lindegaard i at score til 2-1 for Stoholm. Mere skete der ikke i 1. halvleg, og Stoholm udnyttede ikke Sparkærs undertal.

Efter pausen havde Sparkær bolden mest, men var ikke dygtige nok til for alvor at få presset Stoholm og skaffe en udligning. Stoholm stod godt i forsvaret og fik et par kæmpe muligheder i 2. halvleg til at lukke kampen til 3-1 mod et til tider usikkert Sparkær-forsvar, blandt andet et skud på overliggeren.

Sparkær-spillerne gav dog ikke op, og i det 84. minut lagde Asger Fjeldsted en fornem fremlægning til Oliver Andersen, der tog bolden ned og sikkert scorede til 2-2. Stoholm-spillerne appellerede forgæves for offside.

Herefter vart det Sparkærs kamp, og de søgte og fik sejrsmålet i dommer Jonas Boye Krags tillægstid, da Daniel Brøns spillede bolden på tværs i feltet, hvor Michael Hansen kom til og scorede tæt under mål.

Det udløste jubel i Sparkær-lejren og ærgrelse i Stoholm-lejren. Forståeligt, for Stoholm-spillerne smed det hele til sidst.

Unge William Daa spillede igen en flot kamp som højre back og trak flest stemmer fulgt af den dobbelte målscorer Oliver Andersen.

Med sejren rykkede Sparkær op på førstepladsen i den tætte pulje, og den skal forsvares på fredag, når turen går til Liseborg for at møde Søndermarken.