Fra venstre er det Bjarne Andersen fra Fly, der gik banen sammen med tre krolfere fra Vridsted, nemlig Niels Nielsen, Gerda Halkjær og Birte Andersen. Niels og Birte kunne bruge byfesten i Fly som opvarmning til den kommende weekend, hvor de er blandt seks medlemmer af Vridsted Aktivitetsklub, der skal til DM i krolf i Aalborg, et mesterskab som Birte Andersen i øvrigt tidligere har vundet både individuelt og for hold. Foto: Henrik Bagge

Flytilstand: God, gammeldags byfest med krolf, dart og traktortræk

FLY De er ikke så mange i byen, til gengæld er de gode til at bakke op, dem de er.

Da Fly i den forgangne weekend over tre dage holdt byfest, kulminerede det hele lørdag aften, da 144 var meldt til spisning i teltet på sportspladsen, hvilket ifølge Mads Frederiksen fra arrangørgruppen er rekord i nyere tid.

Det er også sådan cirka halvdelen af dem, der bor i lillebyen, og så kan man jo begynde at regne på, hvor mange det ville trække til, hvis halvdelen af ens egen by dukkede op, når der blev kaldt til samling.

Det var også Mads Frederiksen magtpåliggende at rose den store opbakning fra frivillige, hvoraf der eksempelvis dukkede omkring 40 op til teltrejsningen.

Traktortræk i tre klasser

Inden lørdag aftens bal var forud gået tre dage med konkurrencer og festligt samvær.

Torsdag stod den på havetraktortræk i tre klasser, og det blev Ove Mikkelsen, der løb med sejren i standardklassen, mens klassen for »modificerede op til 350 kilo« blev vundet af Terkel Hansen, og Claus Markussen trak sejren hjem i klassen for »modificerede op til 500 kilo«.

I fredagens dart-turnering var det Dennis Pedersen, der pilede af med sejren, mens Kenneth »Hancock« Hviid tog sig af andenpladsen, og Søren Pedersen fik tredjepladsen.

Fredagen blev i øvrigt sluttet af med livemusik ved duoen »Rasmus og Malene«.

Vridsted løb med det hele

Og mens der var heste- og ponyridning for de små, og lidt bagagerumssalg for alle, slog 20 krolfspillere sig lørdag løs på to baner med hver 12 huller.

De var delt op i fem hold, og en del af deltagerne var venner fra naboklubben VAK (Vridsted Aktivitetsklub), der i den kommende weekend sender seks medlemmer til DM i krolf i Aalborg.

Alle skulle igennem tre runder, så det tog lidt tid, inden de sidste var kommet i mål og vinderne kunne kåres, men da regnebrættet var gjort op, viste det sig, at de semiprofessionelle krolfere fra Vridsted havde været indiskrete nok til at løbe med hele podiet.

Vinder blev Anna Nørgaard med en score på 94 over 36 huller skarpt forfulgt af Niels Nielsen med 95 og Laurids Jensen med 97.

Birte Andersen og Niels Nielsen er begge blandt de seks krolfere, som Vridsted Aktivitetsklub i den kommende weekend sender til DM i krolf i Aalborg. Birte Andersen har tidligere vundet DM både individuelt og for hold. Foto: Henrik Bagge
Anna Nørgaard vandt guld i krolf med en score på 94 over 36 huller, mens Niels Nielsen med blot et enkelt slag mere fik sølv. Laurids Jensen havde vendt snuden hjemad mod Vridsted, inden han kunne modtage sin bronzemedalje for en score på 97. Foto: Henrik Bagge