Arkivfoto

Fodbold: Hattrick var ikke nok til point

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Viborg B67 3-5 (1-2)

FODBOLD For anden gang på fire dage tabte Stoholm IF-Fodbold i serie 4. Den her gang var det et skuffende nederlag på hjemmebane til Viborg B67, og ekstra ærgerlig må målfarlige Nicolaj Christensen være, for selvom han nettede hele tre gange, så var det altså ikke nok til point.

Problemet var nemlig, at der blev lavet fejl i de bagerste geledder, så selvom serie 4 ikke er verdens højeste niveau, ja så blev de trods alt straffet tirsdag aften på Karlsen Arena i Stoholm – et par gange kunne gæsterne nærmest ikke undgå at score efter groteske foræringer.

Der var ikke engang spillet to minutter, før udeholdet var i front, og den føring blev fordoblet efter et kvarter. Kort tid efter pegede dommer Jan Dahl på 11-meter pletten, og her var Nicolaj Christensen sikkerheden selv, og så var der fornyet håb. Det var tæt i hele 1. halvleg, men der skete ikke mere på målfronten.

I de sidste 45 minutter forsøgte SIF at presse på for en udligning, men det blev hurtigt 1-3 til viborgenserne. Herefter fik hjemmeholdet fem gode minutter cirka midtvejs i halvlegen, og det betød 3-3 – begge gange med målmager Christensen på pletten. Først 2-3 på et godt skud fra kanten af feltet, og kort tid efter udligning på nok et straffespark. Så vejrede værterne morgenluft og muligheden for point, men det skete ikke – på to yderligere fejl blev det 3-5 – målet til 3-4 kom på opgørets tredje straffespark efter hånd på i feltet.

Indstillingen kunne der såmænd ikke sættes en finger på, for der blev kæmpet fint undervejs, men det var umuligt at få point på en aften med så stor en gavebod – som nævnt går det altså ikke – heller ikke i serie 4.

Nu gælder det om at få snuden tilbage i sporet og forhåbentlig få sluttet foråret godkendt af. Første chance er søndag aften, hvor det gælder et lokalopgør i Mønsted – der er kampstart på søndag d. 29. maj klokken 19.00.