På billedet ses fra venstre formand for Landdistriktsudvalget Kim Dongsgaard (V), vinder af Landdistrikternes Ildsjæle 2022, Sanne Hylleberg, sidste års vinder af prisen, Helle Georgi, og VibLands formand, Michael Højbjerg. Foto: Viborg Kommune

Landdistrikternes Ildsjæle 2022: Elsebeth fra Vridsted slået på målstregen

Sanne fra Finderup blev Landdistrikternes Ildsjæl 2022

VRIDSTED Elsebeth Poulsen fra Vridsted var blandt de tre nominerede til Landdistrikternes Ildsjæle 2022, da Viborg Kommunes Landdistriktsudvalg og VibLand mandag den 5. april uddelte prisen på en konference på Energimuseet i Tange.

Men det blev en anden, der løb med titlen, da juryen valgte Sanne Hylleberg for et stort engagement i Finderup, hvor hun har taget initiativ til at oprette et juniorråd og som 20-årig fungerer som formand for borgerforeningen.

De to øvrige finalister, Elsebeth Poulsen og Ole S. Nielsen fra Tapdrup, blev dog også hyldet for deres imponerede, frivillige indsats i deres lokalområde. Alle tre finalister modtog således både diplom og kunstværk, mens Sanne Hylleberg også kunne tage hjem til Finderup med en pengepræmie på 5000 kroner.