Det har gennem årene udviklet sig til noget af et tilløbsstykke med omkring 150 deltagere til børnediskotek i Stoholm Kirkecenter for 3.-5. klasserne. Arkivfoto

Stoholm Kirkecenter gynger: Børnedisko i ny udgave

Børnediskotek i Stoholm Kirkecenter bliver nu kun for børn fra 3. klasse

STOHOLM Som så meget andet har KFUM og KFUK´s børnediskotek i Stoholm Kirkecenter været tvunget til at holde coronalukket et stykke tid.

Men nu er man trukket i arbejdstøjet igen og har arrangeret en diskoteksaften fredag den 22. april i Stoholm Kirkecenter, efter to planlagte arrangementer i februar og marts blev aflyst.

Det bliver et diskotek, som vi kender det, og så alligevel ikke helt, for det bliver nu kun for børn, der går i 3. klasse i de fire skoler i Stoholm, Sparkær, Mønsted og Vridsted.

Tidligere har det været for børn i 3.-5. klasse fra de samme skoler, og det har faktisk været så stor en succes, at arrangørerne er blevet helt overvældet af det med omkring 6000 solgte billetter over de næsten 20 år, man har afholdt festerne.

Her har det normale efterhånden været, at omkring 150 børn løste billet, og ved at fokusere på 3. klasserne er håbet, at man i stedet kan ramme et deltagerantal på omkring 50, så både voksne og børn kan genkende hinanden fra gang til gang, og der er plads og ro til en samtale, et spil af en slags, en hyggelig kreativ aktivitet eller noget andet.

- Vi vil gerne lave et fedt tilbud til børnene, og vi har også selv redet med på bølgen og syntes, at det var fedt, at der kom så mange børn. Og det var det, men vores idé med at lave et børnediskotek er også, at vi kan lære børnene lidt at kende og at børnene kan lære de voksne lidt at kende, siger Martin Bojer Harregaard fra KFUM og KFUK i Stoholm om det nye fokus.