Stoholms forsvar var fremragende i Hjallerup, men der var for få bagspillere, og så slap kræfterne op. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Stoholm tabte også den sidste kamp

I sidste runde burde alle kampe spilles på samme dato, mener Stoholmtræner

HÅNDBOLD Det blev på mange måder en alt for tam sæsonafslutning for Stoholm lørdag eftermiddag. Dels fordi holdet led det fjerde nederlag i træk, og dels fordi kampen i Hjallerup ikke blev det opgør om den direkte oprykning, der var set frem til i flere måneder.

Men heller ikke for Hjallerup blev det nogen festdag, selv om de vandt 25-19 og rundede sæsonen af med at tage førstepladsen ved at være bedre end Nørre Djurs indbyrdes. For modsat tidligere er sidste spillerunde i denne sæson ikke nødvendigvis placeret på samme dato for alvor.

Mors-Thy manglede nemlig fortsat to kampe, som er blev udsat på grund af corona. Og da de søndag vandt over Tvis’ sikrede de sig puljesejren for næsen af Hjallerup.

- Jeg synes godt, man kan rette en kritik af turnerings-strukturen, sagde Stoholms fungerende træner, Michael Pedersen.

- Jydsk Håndbold Forbund burde have rykket sidste runde, så kampene blev spillet samme dato. Nu risikerer Hjallerup at skulle vente i en uge, før de kender deres skæbne. I mellemtiden kan de bare sidde hjemme i sofaen og kigge på JHF’s hjemmeside og vente på resultater. Jeg ved godt, det er gjort af den bedste mening, men det giver ikke den sportsligt mest interessante afslutning på sæsonen, tilføjede han, før Mors-Thys søndagssejr var en kendsgerning.

Af den grund var der også, ifølge Michael Pedersen, en noget tam og uforløst stemning i Hjallerup.

Hjallerups sejr på seks mål var ikke et helt rimeligt billede på styrkeforholdet, mener Stoholm-træneren.

- De var bedre end os på nogle parametre, men vi var presset på mandskabet. Vi var bagud med et eller to mål det meste af kampen, men med 10 minutter tilbage havde vi ikke flere kræfter. Vores angrebsspil blev for stillestående og uden rytme, siger Michael Pedersen.

Kris Olesen og Mikkel Grønbech var fraværende, så der manglede folk at rotere med.

- Overordnet set er jeg meget tilfreds. Vi kunne have spillet sikkert og tabt med tre, men vi satsede til sidst med nogle hurtige afslutninger i håb om at ramme noget held.

- Men en kæmpe ros til de fire i midterforsvaret. Det var det bedste forsvar fra os i sæsonen - hold op, hvor var vi gode. Hjallerup kunne slet ikke komme igennem. De scorede kun, når vi lavede tekniske fejl, hvor de løb kontra på os.