Som det sig hør og bør for den generation, blev festen rundet af i en kæde med »Skuld gammel venskab rejn forgo«. Privatfoto

Skuld gammel venskab rejn forgo: Pensionister samlet til forrygende fest

STOHOLM Der blev i den grad slidt på både stemmebånd og dansegulv, da Lions Fjends lørdag den 1. april havde inviteret seniorer i hele lokalområdet til pensionistfest i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

- Vi havde en forrygende fest med alle de gode mennesker, der kom, og med så god underholdning kunne det næsten heller ikke blive andet, siger Ejvind Jakobsen fra Lions Fjends.

Omkring 150 deltagere kom hinanden ved fra klokken 13.30 til 16.30, hvor gæsterne efter en dejlig gang hønsekødssuppe i en kæde tog afsked med hinanden ved at synge »Skuld gammel venskab rejn forgo«.

Inden det havde de lagt bunden med kaffe, kringle og æblekage imellem to musikalske indslag.

De blev begge leveret af Det Jyske Danseorkester, der med i alt 17 musikere og både stryg og blæs i første omgang gav en koncert med et repertoire af gamle, danske komponister, og da der siden skulle danses til, kom både tempoet og pulsen i vejret til kendte melodier fra deltagernes ungdom.

- Så der var musik helt op til loftet og masser af mennesker på dansegulvet hele vejen, så det var simpelthen bare vældigt, siger Ejvind Jakobsen.

Han oplyser, at der kun var positiv respons på initiativet, og at Lions Fjends modtog utallige opfordringer til at gentage succesen til næste år.

- Så det vil vi helt sikkert arbejde henimod. Og heldigvis har vi en fantastisk, lokal opbakning til alt det, vi gør og melder ud, og det er medvirkende til, at vi kan afholde sådan en dag, siger Ejvind Jakobsen, der også gerne vil udstrække en stor ros til Stoholm Fritids- og Kulturcenter for et godt samarbejde.

- Det virker bare, siger Ejvind Jakobsen.

Det Jyske Danseorkester stillede med i alt 17 musikere inklusive både stryg og blæs, og det gav først en koncert, hvorefter danseskoene blev fundet frem. Privatfoto
Der blev slidt godt på gulvet i hal 2 af Stoholm Fritids- og Kulturcenter, da Lions Fjends afholdt pesionistfest den 1. april. Privatfoto
Snakken gik livligt blandt de omkring 150 deltagere i Lions Fjends´ pensionistfest i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Privatfoto