Trine Primdahl er midt i årets travleste måned og kan også finde på at udvide åbningstiderne lidt, når julekalenderen er booket fuld. Foto: Henrik Bagge

Jul i Løgstrup: Hun har fået kam til sit hår

Julemåneden er klart den travleste hos Haircut by Trine P.

LØGSTRUP Frisør Trine Primdahl har været selvstændig i snart 11 år i Løgstrup, hvoraf de seneste treethalvt år har været med salon i Borgergade.

Og hun har aldrig haft så travlt som lige nu. Haircut by Trine P., som salonen rettelig hedder, har i årets sidste måned kalenderen booket fuld i en sådan grad, at hun næsten ikke laver andet end at klippe og sove.

- December er fuldstændig vanvittig. Alle skal jo klippes inden jul, så det er klart den travleste måned hele året, siger Trine Primdahl, inden hun tilføjer:

- Men det er også hyggeligt.

Da hun ikke er meget for at skuffe de loyale kunder, kan hun godt finde på at improvisere lidt udvidede åbningstider, når der kommer top på bunken af bookinger.

Men det er under alle omstændigheder at foretrække frem for de coronanedlukninger, der prægede de seneste to vintre, og som vi heldigvis denne gang er forskånet for.

- De nedlukninger var lidt hårde for os frisører, men det var de jo for mange, siger Trine Primdahl, mens hun omkring klokken 8.40 er i gang med den første af dagens mange kunder.

Hun har så også givet sig selv lidt ekstra december-arbejde ved at gennemføre en lille adventskonkurrence med lækre præmier, som med omkring 60 besvarelser var noget, folk over en bred kam ønskede at deltage i.

Med en bugnende kalender sidder hun altså i den grad i saksen gennem december, men det gør ikke noget, da der for enden af arbejdsraseriet venter en velfortjent og forlænget juleferie.

Trine Primdahl holder nemlig fri fra den 23. december til og med den 4. januar 2023.