Med senere nedbremsninger og højere hastighed i svingene, kunne JP Racing til sidst stryge helt til tops i et rallysprint i Ringe på Fyn. Foto: Allan Post

Rally: JP Racing var helt oppe at ringe

JP Racing tankede værdifuld selvtillid forud for anden DM-afdeling

RALLY Det gik ikke så ringe endda, da rallyteamet JP Racing i den forgangne weekend deltog i et rallysprint i Ringe på Fyn.

- Det var første gang vi kørte dette løb, så vi kendte intet til prøven. Men det gik fint med lidt af hvert, hvor der kun manglede lidt grus, siger chauffør Jan Petersen fra JP Racing, der godt kan lide det løse underlag.

Han havde igen Mads Dalsager ved sin side, mens teamets normale co-driver Jeannette Kvick var i udlandet for at køre, og med et serviceteam bestående af Poul Sevelsted og Rikke Pilgaard Petersen, blev det en test, der var værd at køre efter.

Løbet skulle blandt andet bruges til at teste koblingen og forskellige opsætninger, som efter de to første heat ikke var helt i vinkel.

Da lå man toer i klassen og nummer tre generelt i alle klasser, men da der blev justeret lidt på opsætningen, og chaufføren samtidig blev lidt skarpere med senere nedbremsninger og højere svinghastigheder, tog JP Racing førstepladsen generelt i det sidste heat.

På den måde strøg teamet også helt til tops i klassen og endte samtidig nummer to generelt.

Dermed blev der tanket ny selvtillid op til anden afdeling af DM-serien, der afvikles på Sjælland i den kommende weekend.