Anders Risdal blev Stoholms topscorer mod EH Vendsyssel, der fortsatte kursen som ubesejret. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Nordjyske tæsk til Stoholm

Det blev til et 10-måls nederlag, da fjandboerne gæstede oprykningsfavoritter i Vendsyssel

HÅNDBOLD Med to sejre i træk fra sæsonstarten havde Stoholms håndboldherrer spillet sig til en tidlig topkamp, da de lørdag var på besøg hos EH Vendsyssel i Vrå. Det var så også hertil, træet voksede - nordjyderne vandt sikkert med 35-25 og ligner ifølge Stoholm-træner Allan Kjær et hold, der vil gå hele vejen.

- Med de ændringer, de har lavet indenfor de seneste dage, hvor de har fået Thomas Steffensen tilbage, så er de favorit til at rykke op. Som jeg ser det, kommer de ikke til at tabe mange point, hvis de overhovedet taber nogle. Der er kun Nørre Djurs, som måske kan drille dem.

Nederlaget på 10 mål var dog - nordjydernes styrke til trods - for stort til Allan Kjærs smag.

- Det var fem mål for meget. Det blev ikke kønt til sidst, hvor vi skulle have været lidt mere ærekære. Ellers leverede vi en kamp, jeg langt hen ad vejen var godt tilfreds med, siger han.

Allan Kjær mener, at 12-15 af hjemmeholdets mål kom igennem kontrafasen. Her var de hurtige og skarpe.

- Vi spillede i perioder godt defensivt, og de fik de afslutninger, vi havde aftalt. Og så lyder det jo helt vanvittigt, at de får 35 mål, men det var altså, fordi de havde så mange kontraer.

Noget fungerede dog undervejs i anden halvleg. Pauseminusset på fem mål blev på 10 fantastiske minutter reduceret til en forskel på et enkelt mål, men koncentrationen holdt altså ikke hele vejen.