Forårsudstillingen i Stoholm vil gerne dele begivenheden og lokalerne med andre næste år. Arkivfoto

Fjends Kunstforening: Næste forårsudstilling vil byde på noget ekstra

Fjends Kunstforening tilbyder gratis lokaler til folk med en god idé

STOHOLM Fjends Kunstforening går nye veje, når der til marts igen er forårsudstilling i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

- Da det ikke lykkedes at finde en ny formand for Fjends Kunstforening i foråret, så må den gamle formand forny sig. Derfor er der iværksat en række initiativer, som forhåbentlig kan komme til at bidrage med noget positivt til Forårsudstillingen, konstaterer Jens Christian Vestergaard, der altså stadig bærer titlen som formand for kunstforeningen i Fjends.

En af ideerne går ud på at give den egentlige udstilling selskab af noget ekstra i lokalerne i Stoholm 11.-12. marts 2023.

- Har du en idé om, hvad lokalerne kan bruges til - gerne noget kunstrelateret - og har du mulighed for selv eller sammen med andre at organisere anvendelsen, er du velkommen til at henvende dig. Så ser vi på mulighederne, skriver Jens Chistian Vestergaard .

Fjends Kunstforening lejer sig ind i begge haller, men koncentrerer medlemmernes kræfter omkring afholdelsen af selve Forårsudstillingen 2023 i hal 2, som man plejer.