Der er fart over feltet, når op mod 150 medlemmer af Sport på Tværs om torsdagen samles til gymnastik i Stoholm Fritids- og Kulturcenter under hård, men retfærdig ledelse af Sinna Maagaard. Arkivfoto: Steen Don

Opstart i denne uge: Sport på Tværs diskriminerer ikke på alder

En stor buffet af aktiviteter er for alle, der har tid til at deltage

MOTION Sport på Tværs i Stoholm er klar til at starte sin 21. sæson torsdag den 7. september i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

- Vi håber at se rigtig mange af vore meget trofaste medlemmer, men vi håber også at se mange nye, der kunne tænke sig at benytte vores mange aktiviteter, som vi har året rundt, lyder det på forhånd fra formand Mogens Nielsen.

Han vil denne gang gerne slå et slag for, at deltagelse i Sport på Tværs ikke er betinget af, at man er blevet grå i hjelmen.

- Vi hører meget tit, at Sport på Tværs kun er for de gamle, men jeg vil gerne slå helt fast, at Sport på Tværs er for alle. Om du er pensionist, efterlønner, arbejdsløs eller har fri fra arbejde, så er alle fra 18 år og opefter meget velkomne hos os, siger Mogens Nielsen.

Sport på Tværs har igen som centrum den populære gymnastik med Sinna Maagaard som instruktør, hvor op mod halvandet hundrede medlemmer fra klokken 9.30 på torsdage svinger skinkerne til herlige rytmer.

Klubben byder også på ringo, bowls, bob, badminton, krolf, kroket, stavgang og mandagsgåture på cirka fem kilometer.

Sport på Tværs råder tilmed selv over et stort billard- og poolrum med i alt fire borde, og man kan som medlem af Sport på Tværs også benytte hallens motionsrum hver torsdag formiddag.

Få styret rejselysten

Også rejser har man på programmet, som arrangeres i samarbejde med Sørens Rejser og er meget populære.

Det drejer sig om to éndagsture samt en tredages tur rundt i Danmark.

Siden sidst er turen én dag gået til Christiansborg og Herlufsholm Kostskole og en anden dag til Nordfyn med besøg i Kongsdal Have, på Ditlevsdal Bisonfarm samt på Tvillingegården ved Båring Mark.

Tredages turen gik i år til Sønderjjyllland og Sønderborg Revyen, Gråsten Slot, Skamlingsbanken og Dybbøl, mens der selvfølgelig også blev lejlighed til at smovse i et ægte sønderjysk kaffebord med 21 forskellige kager.

Har man ikke deltaget før, er den første gang gratis, og man er også meget velkommen til blot at kigge ind i hallen for at se, hvad de laver, hvis man er nysgerrig.

Man kan også tilgå hjemmesiden www.sportpåtværs.dk, klubbens facebookside eller ringe til Mogens Nielsen på 51160708 for at blive klogere på, hvad det er, de egentlig render og laver i Sport på Tværs.