Massør og kraniosakral terapeut Marianne Beyer glæder sig til igen at få hænderne i dejen efter en omfattende renovering af Carlos gamle købmandsforretning, hvorfra hun fremover vil drive Højslev Helsecenter. Foto: Allan Kristensen

Massage i den gamle købmandsgård: Marianne åbner ny klinik på mandag

Marianne Beyer er efter 16 år hos Egeris Helse Center gået solo med Højslev Helsecenter

HØJSLEV Marianne Beyer har i 16 år været med hos Egeris Helse Center i Skive og i de sidste seks år også drevet stedet på Østerbro sammen med Ann Bæk Jensen, men med udgangen af det forgangne år har parret opsagt lejemålet og samtidig sagt farvel til hinanden.

Fra starten af det nye år har Marianne Beyer i stedet valgt at drive klinik fra adressen Langmosevej 7 i Højslev St., der for de indviede også er kendt som Carlos gamle købmandsforretning.

Den har Marianne Beyer for nylig købt sammen med ægtefællen, og herfra tilbyder hun fra den 9. januar 2023 massage og kraniosakral terapi i Højslev Helsecenter, som er barnets navn.

Det er de samme varer, som hun havde på hylden inde i Egeris, og hun håber da også på, at kunderne derfra i stor stil vil følge med hende til Højslev St.

- Det ved jeg allerede fra mange af dem, at de vil gøre, og jeg har da også allerede fint booket op i januar, siger Marianne Beyer.

Hun har allerede haft den første kunde, der ikke kunne vente til den officielle åbningsdato, og ellers repræsenterer hendes normale kundegruppe et bredt udsnit af befolkningen.

- Det er alt lige fra skolebørn, der spiller for meget computer, til pensionister, jeg næsten ikke kan få på briksen, fordi de er så stive i kadaveret, så det spænder virkelig vidt, siger Marianne Beyer.

Foreløbig er hun alene, men sådan bliver det ikke nødvendigvis ved med at være. Hun vil godt nok ikke have ansatte, men der er lavet plads til, at en eller flere kan byde ind med beslægtede tilbud indenfor den vidt forgrenede helsebranche.

- Sådan et fællesskab, hvor folk kan leje sig ind, det kunne jeg godt tænke mig, siger Marianne Beyer.

En større renovering af hele huset har banet vejen for en række mindre rum rundt om et stort venterum med reception, der varmt, hyggeligt og nostalgisk er indrettet i gammel stil med teak og klassiske malerier.

- Det er et ønske, jeg har haft, at jeg gerne ville passe på alt det retro, der lidt var over det hele her. Jeg forestiller mig, at mange lokale har minder herfra, da der var købmand. Så mange af tingene er fra min mormor, og mange af tingene er fra Carlo, siger Marianne Beyer om manden, der lukkede købmandsforretningen på stedet i 1995.

Marianne Beyer og gemalen bliver i øvrigt foreløbig boende på landet i Ørum i Nordfjends, mens en søn er flyttet ind i lejligheden i den gamle købmandsforretning.

Marianne Beyer har indrettet Højslev Helsecenter i retrostil, hvor noget interiør er overleveret fra Carlos købmandsforretning, mens andet er fra hendes mormor. Foto: Allan Kristensen